DAVINES / ALL IN ONE MILK


Merhaba,

Davines'in sampuandan sac kremine,maskesinden yaglarina ve spreylerine kadar pek cok urun kullandim.Sacimin neye ihtiyaci varsa ona gore bir urun aldim ve hep memnun kaldim.Aksi halde ise yaramadigini dusunup bir kenara atariz ve heba etmis oluruz...

Yaklasik bir senedir kullandigim "All in one milk"ten bahsecegim ve biraz uzun bir yazi olacagi icin simdiden uyariyorum.Kendisi tum sac tiplerine uygun olan bir "sac bakim sutu".Icerisinde "Roucou yagi" var.Peki bu yag nedir ve ne ise yarar?

 Roucou yagi,bir amazon bitkisi.(Diger adi "Annatto".) Bu yagin icindeki "beta-karoten",havuctan 100 kat daha fazla.Beta-karoten vucutta A vitamine donusebilen tek bilesen.Bagisiklik sistemini kuvvetlendirme,kansere karsi koruma,damar sertligi ve kalp krizi riskini azaltmada onemli etkisi var.Sadece havuc degil,ayni zamanda ispanak,marul,lahana,brokoli,kavun,seftali ve kayisi yiyerek yine bu onemli besin maddesinden faydalanabilirsiniz.

Bu yag,saci yapilandirmayi ve hizli uzamasini sagliyor.Melanin uretimini ve esnekligi arttiriyor.Kisacasi saci sarip sarmalayarak koruyor.


sac bakim sutu
Davines All in One Milk


Gelelim sac bakim sutunun sacimiza saglayacagi faydalara... Paraben icermeyen ve durulanmayan bir yapisi oldugu icin gun boyu bakim yapiyor.Saci yumusatip parlaklik kazandiriyor. Sacin taranmasini kolaylastiriyor ve isi sekillendiricilerinin(fon,masa vs)zararlarindan koruyor.Ayrica elektriklenen saclari yatistiriyor ama agirlik yapip yagli bir his birakmiyor.


Sac Bakim Sutu
Davines All in One Milk

Onerilen uygulama sekli; sacin uzunluguna-kisaligina gore yeterli olacak bir miktar urunu,temiz nemli sacin boy ve uclarina masaj yaparak surdukten sonra istenildigi gibi sekillendirilmesi yonunde.

Bugune kadar kullandigim sac bakim yaglari-spreyleri yukaridaki gibi hic kullanmadim.Zaten sac kremi kullandigim icin saclarimi kolay tariyorum ve yumusak oluyorlar.Bu yuzden bu tur krem-spreyleri sacim nemliyken kullandigimda urun sacimda etkili olmuyor.Ancak sacimi kuruttuktan sonra uygulama yaptigim zaman elektriklenmeyi kontrol ediyor,sacimi parlatiyor ve sac uclarimi cok daha saglikli gosteriyor.Bende bu urunu az once anlattigim sekilde kullaniyorum ve diger spreylere gore sacimi gercekten besledigini hissediyorum.Ayrica hic surmemisim gibi ne bir yag,ne bir yapisik goruntu.Hic biri yok..Bu yuzden ayrica seviyorum.Bu arada kokusuda hosuma gidiyor :) Severek kullaniyorum ve bittikce aliyorum.Online alisveris sitelerinden temin edebildiginiz gibi anlasmali kuaforlerde de satiliyor.Internetten google amcaya sorun,o size gostersin :)

Iste boyle...Uzun bir yazi olacagini soylemistim...Detayli yazmasam olmazdi...Siz Davines urunlerini kullaniyor musunuz? Deneyip memnun kaldiklariniz veya begenmedikleriniz var mi?


Bir sonraki yazida gorusmek uzere,kendinize iyi bakin.

                                                                      Sevgiler...

4 yorum :

  1. Merhaba canım Pembe Makyaj Çantam Bloğum taşındı yeni adresimde de takibini beklerim. Sevgiler... blogkizsalseyler

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Merhaba blog keşif etkiniğinden geliyorum. takipteyim sizleride beklerim. http://dogamucizelerii.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil