TANISIYOR MUYUZ? :)


                                                           
          Youtubedaki kanalimi 4 Agustos gibi yakin bir tarihte acmama ragmen videolarimin izlenmesi ve hatta yorum yapilmasindan havalara ucarken,dozu biraz daha arttirma da bir sakinca gormedim.Yazmayi zaten seviyordum ama bakim-kozmetik-makyaj-moda gibi konularda daha once hic yazmamistim.Cektigim videolarla paralel gitmeye ozen gostererek buradan daha ayrintili paylasimlar yapacagim.Guzel Turkcemizi elimden geldigince duzgun kullanmaya calisacagim ama yazim kurallariyla ilgili hatalar yaparsam (ayri ve birlesik yazilan -de,-da lar gibi..) simdiden affola! :)


         Eger beni buradan kesfettiyseniz,youtubedaki videolarima goz atmayi ve benden daha cok haberiniz olmasi icin hem youtubedaki kanalima hem de buraya yani bloguma abone olmayi unutmayin.

                                                                                                                    Sevgiler :)


ilk yazima,yukledigim ilk videoyu eklemek istedim...


2 yorum :

  1. Merhaba.. Blogun hayırlı olsun :) Takibe almak istedim ancak sayfanda ''izleyiciler'' kısmı olmadığı için nerelere tıklasam bilemedim :). Kendi bloguma da beklerim.
    http://sisamiabeauty.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Follow by email bolumunden de takip edebilirsiniz.Izleyiciler bolumununu de ekledim.Artik nereden isterseniz :)

      Sil