GRATIS YILBASI INDIRIMI


Merhaba,

Hafta ici olmasi sebebiyle,sakin sakin alisveris yapma niyetiyle evden ciktim.Zaten cok fazla birsey alma niyetiyle gitmemistim.Ustelik hasta oldugum icin halimde yoktu...Ancak indirim olunca gidip ne var ne yok gormezsem daha kotu olabilirim diye dusundum : ) Doktorlar su receteye ilac yerine indirim yazsalar galiba daha cabuk iyilesecegim : ) Gercekten her yer bombostu ve rahatca alisveris yapacagimi dusunup magazadan iceri girdim.Amma... Bir cogu urunun stogu yapilmamisti...Neyi almak istesem rengi yoktu...Indirim oncesinde stok yapmalari gerekmiyor mu? Hala indirim balonlarini asmakla mesgulduler...

                                                                       



Iste aldiklarimin hepsi bu kadar..Az ama oz..Gercekten ihtiyacim kadarini aldigim icin kendimi tebrik ediyorum : ) Aldiklarima biraz yakindan bakalim...


Neutrogena goz makyaj temizleyicisi benim gercekten favorim.En kalici goz makyajimi bile rahatca temizliyorum.Gozumu yakmiyor,yagli bir his birakmiyor...Bugune kadar kullandiklarimin en iyisi diyebilirim. Indirimle 12.50 tl ye aldim.

neutrogena


Cettua burun,cene ve alin bantlarindan oldukca memnunum.Indirimle,burun bandi 2,50 tl - alin ve cene bantlari 2.95 tl ye geldi.

burun bandicene alin bandi
Bee Beauty nin daha once Bugs Bunny li olani almistim ve memnun kalmistim.Bu sefer de kiz arkadasini alayim dedim.Mis gibi cilek kokuyor ve dudaklariniza cok hafif bir pembelik veriyor.. Bu urunde indirim yoktu. 3,95 tl ye aldim.

 dudak nemlendiricisidudak nemlendiricisi

Nude Tude Paletine cok cok ihtiyacim yoktu ama icerisinde cok begendigim renkler vardi.Indirime girince de benim oldu : ) Indirimle 40 tl ye geldi.

the balm

the balm



Koyu farlarim icin renkli baz arayisim vardi ve Maybelline Color Tattoo dan zaten memnun oldugum icin hemen standa yoneldim.Cok acik ve simli renkler vardi ama neyse ki istedigim gibi bir renk bulabildim.Soguk kahve-gri karisimi bu krem far bazina tek kelimeyle bayildim.Indirimle 12,50 tl ye geldi.

maybelline color tattoo
maybelline color tattoo

Wet n wild mat rujlarina olan sevgim " Bare it all" rujuyla basladi.Yazisini buradan okuyabilirsiniz. Wet n wild da indirim yoktu ama yine de almadan edemedim : ) Tanesini 9,75 tl ye aldim.

wet n wildwet n wild

 wet n wildwet n wild

Rengi gozume carpti,guzelmis deyip attim sepete : ) 60 saniyede kurumayi vaadediyor.Bakalim dogru mu :) 2,95 tl ye aldim.

flormar
 flormar

 Iste hepsi bu kadar : )

 Gratisten sonra Watsons'a girip baktim.Ayni hengame onlarda da var.Stoklar yenilenmemis.Rimmel den renkli kas maskarasi bakacaktim ama hic bir rengi yoktu yani urun tamamen bitmisti.Bir cok markada urun eksigi vardi.Bende bu durumda elim bos ciktim.Stok yenilenmesi yapmamalarinin bir sebebi var mi,biliyor musunuz? Indirimden almayi dusundugunuz seyler var mi? Yoksa bundan onceki buyuk Gratis indiriminde tum ihtiyaclarinizi aldiniz mi? : )


Bir sonraki yazida gorusmek uzere,kendinize coook iyi bakin...

                                                         Sevgiler...







6 yorum :

  1. Ojenin rengine bayıldım, ilk fırsatta alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde cok hosuma gitti :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, güle güle kullanın hepsini :) Wetn wild rujları bende çok seviyorum, burun bandınıda aldım ama ilk kez kullanıcam umarım işe yararlar, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :) Burun bantlari siyah noktalarin gorunumu azaltiyor,hepsini sokup temizlemiyor.Kil maskesiyle desteklediginizde en iyi sonucu elde ediyorsunuz.Sizi takipteyim,sevgiler :)

      Sil
  4. Merhaba,bende sizi takip ediyorum.Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  5. Canım hepsini Güle güle kullan. (Bkurgu Aşina ) anladın sen onu ( :-D ) canım yeni keşfettim blogunu aslında yeni fark ettim ;-) çok iyisin . Çok başarılısın. Başarıların devamını dilerim.

    YanıtlaSil