KIEHL'S HYDRO-PLUMPING RE-TEXTURIZING SERUM CONCENTRATE



Merhaba,

Bir bucuk ay once aldigim ve cildimi neme doyuran,ayrica dinlenmis bir cilt gorunumu saglayan Kiehl's in serumundan bahsedecegim.

Bu soguk aylarda cildimin en cok ihtiyac duydugu sey nem oluyor.Nem,butun cilt tipleri icin cok ama cok onemli.Karma-yagli cilt tipiniz olsa bile nem cok onemli.Unutmayin,nem ve yag birbirinden farkli seyler.Cildinizin nem orani azalirsa,cizgiler olusur,yorgun,cansiz bir yuzunuz olur.Bu yuzden cildinizi nemlendirmeyi unutmayin.

Bugun tanitacagim urun,yukarida bahsettigim endiseleri ortadan kaldirdigini iddia ediyor.


Bu serumu,dermatologlar tarafindan yaslanma endiselerinde uygulanan nemlendirme prosedurlerinden esinlenerek Kehl's kimyagerleri gelistirmis.Konsantre serumun ileri teknolojiyi kullanarak,cildin en alt katmanlarina bile yogun bir sekilde nem verdigi iddia ediliyor.Bu sayede cildi,kendisini yenilemesi icin tetikledigini,puruzsuz ve ince cizgilerin gorunumunun azalmasina yardimci oluyor.

Serum,parabensiz ve parfumsuz.Ayrica goz doktorlari tarafindan test ettigi icin goz cevresinde kullanilabiliyor.

Acikcasi ben serumu goz cevreme pek surmuyorum.Goz doktorlari test etse de benim cok icime sinmiyor.Bu urun gece calisan bir urun.Bu yuzden ihtiyac duydugum zamanlar,temizledigim yuzume, bir bucuk pompa urunu,parmak uclarimla dairesel hareketlerle masaj yaparak yediyorum.Uzerine,yine Kiehl's in gece serumunu suruyorum.Urun incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Sabah uyandigimda,parlak,saglikli,dinlenmis bir yuzum oluyor.Bu serumu genelde,gece gec bir saatte yattigim zaman,hasta veya cok yorgun oldugumda,ozel bir gun veya onemli bir isim varsa kullaniyorum.Geriye kalan zamanlarda yuzumun saglikli olabilmesi icin tonla urun kullaniyorum :) Bu sadece destek kuvvet gorevini goruyor. Urunun etkisi kullandiginiz muddetce devam ediyor.Kullanmadiginiz zaman yavas yavas etkisi geciyor.


Bu serumun bir boyu var.  50 ml   139 tl.

Bu fiyata deger mi diye soracak olursaniz,eger her gun kullanmayip,benim gibi destekleyecekseniz,urun hemen bitmeyecegi icin bence deger.Her gun kullanacaksaniz bence degmez.Cunku iyilestirici bir etkisi yok.Iki gun kullanmadiginiz zaman hic kullanmamissiniz gibi oluyor.Bence onemli olan,cildinizde hoslanmadiginiz sorun neyse;kuruluk,sivilce,yag,cizgilenme vb.cozum sunan urunler kullanmaniz.


Siz bu tarz serumlar kullaniyor musunuz? Bana onerebileceginiz farkli bir urun var mi?

Bir sonraki yazida gorusmek uzere,kendinize cok iyi bakin.

                                           Sevgiler....

4 yorum :

  1. Kiehl's markasının almak istediğim o kadar ürünü var ki.. Ankara'da yalnızca iki mağazasının olması ve ikisinin de evime hayli uzak olması beni geri itiyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonla sipariş veriliyor galiba

      Sil
    2. Istanbul da telefonla sipariş edebiliyorsunuz ama Ankara da yapiliyor mu bilmiyorum.Internetten subenin telefonunu bulup arayip ogrenebilirsiniz.Bence imkanınız varsa bir gununuzu ayirin derim.Boylece yuzunuze cilt analizide yaptirmis olursunuz ve cildinize uygun urunler hakkinda bilgi edinebilirsiniz.Sevgiler...

      Sil
  2. Thanks for sharing dear!! I haven't tried before this brand's products but i would love to!! beautiful blog!! im following you!! hope you can visit mine and follow me too!! kisses!!

    www.fashionizein.com

    YanıtlaSil