KIEHL'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE/EYE


Merhaba,

Nisan ayindan beri severek kullandigim,cildimi besledigine inandigim Kiehl's in gece serumu ve gece goz kreminden bahsedecegim.
 

Benim cildim karmadan-yagliya donuk.Bu yuzden bu urunu ilk gordugumde"acaba daha da yaglandirir mi?sivilce yapar mi?" gibi endiselerim olmustu ama Kiehl's ta calisanlar o kadar ilgililer ki,en ince ayrintisina kadar bikmadan yorulmadan beni bilgilendirdiler.




Peki,ne var bu sisenin icinde?

Çuha Çiçeği Yağı, cilt bariyeri onarımı üzerinde etkilidir ve cilde ışıltı kazandırır.

Lavanta Özü Yağı, tahriş olmuş cildin rahatlatılmasına yardımcı olurken, cildin lekeli görünümünü azaltarak, daha dengeli bir renk tonuna kavuşmasına katkıda bulunur. Cildin daha ışıltılı görünmesini sağlar.

Skualan, cilt ile sıkı bir bağı olan, cildin yenilenmesini sağlayan, yüksek nem veren bir lipiddir.



Paraben icermeyen,dogal yollardan elde edilmis bitkisel yaglar,gece uyurken yenilenen cildimizin cok daha aydinlik,taze ve puruzsuz olabilmesi icin destek sagliyor.








Kullanim Sekli ise; Once cildimi temizliyorum.Urunden 2-3 pompa avucuma aliyorum ve iki elim arasinda isitiyorum.Sonra da tampon hareketlerle yuzume uyguluyorum ve sabah gercekten aydinlik,puruzsuz bir ciltle uyaniyorum.Bu urunden memnunum.Daha iyisini bulana kadar da bunu kullanmayi dusunuyorum :)

Bu urunle ilgili uyarmam gereken bir sey var,o da 3 pompadan fazla kullanmayin.Eger bu urunden once baska bir nemlendirici veya yine serum tarzi bir urun kullanacaksaniz 1,5 pompadan fazla kullanmayin. Aksi halde yuzunuzde minik sivilcelere yol aciyor.Bir de "pompa miktari az geldi,yuzumde hemen emildi,biraz daha sureyim"demeyin.Tecrubeyle sabit,sivilce yapiyor..Fazlasina gerek olmadigini sabah uyandiginizda parlak ve nemli cildinizde goruyorsunuz.Aksine fazla kullanirsaniz zarari olur.Guzelleselim derken sivilcelenmeyelim :)



 
Gelelim goz kremine...Serumla icerikleri bir-iki bitki disinda ayni.Bu urunde;dikenli mersin var.Bu bitki,cildi yatıştırarak kabarıklığı indirmeyi sagliyor.Bir de kokina bitkisi eklenmis.Bu goz kremi,göz altlarına canlı bir görünüm verdigini,ince çizgilerin görünümünü,torbalanmayı ve göz altındaki mor halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı oldugunu soyluyor.

Ayrica,paraben, parfüm, mineral yağ veya silikon içermiyor.


Kullanim sekli diger goz kremlerin farkli degil.Bir findigin ucte biri kadar urunu,iki yuzuk parmaginizin arasinda isitip nazikce gozaltiniza ve kasiniza dogru olan kemik hattina uyguluyorsunuz.

Goz altlarimi iyi nemlendiriyor ancak diger vaadlerini yerine getirmedi.Yani bitince baska bir urun deneyebilirim :)





Gece serumu  30 ml - 119 tl   /  Goz kremi  15 ml - 89 tl.

Ben bu iki urunude dedigim gibi Nisan ayindan beri kullaniyorum ve hala bitmedi yani benim ilk urunlerim.Su an Aralik ayindayiz.Nisan ve Aralik..8 ay..ve hala kullaniyorum...Fiyatlari sizi urkutmesin.8 aydir bu urunleri kullandigimi dusunursek bence goz korkutacak cinsten degil.. Serumundan memnun oldugum icin gonul rahatligiyla deneyin derim.Goz kremi icinse daha ucuz ve iyi nemlendiren baska bir gece kremi varsa onu da deneyebilirsiniz.Yani goz kreminden nem haricinde bir etki gormedim. Kiehl's magazalarina gidip testerlarini isteyin ve deneyin.Kararinizi o zaman verirsiniz :)

Bu ikiliyi kullanan var mi? Bu urunlerden bir tanesini kullanan var mi?? Bu urunleri kullanip memnun olan-olmayan var mi?? :)

                               Bir sonraki yazida gorusmek uzere...Kendinize cok iyi bakin..

                                                                      Sevgiler...




4 yorum :

  1. Merhaba, blog kesif etkinliğinde gördüm sizi. Ben de bloğuma bekliyorum. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  2. testerlarını deniyorum şuan serumdan bende memnunum :)

    YanıtlaSil