THE BODY SHOP/VITAMIN E CREAM CLEANSER


Merhaba,

Eger beni youtube kanalimdan takip ediyorsaniz, Garnier ve Bioderma'nin makyaj temizleme sularini kullanmadigimi gormussunuzdur.Gectigimiz aylarda Biodermayi kullanip memnun kalmamistim.Sebebi makyaji temizleyememesi degil.Makyaji guzel akitiyor ancak ben uygulama sirasindaki hissinden hoslanmamistim ama bu yaz tekrar deneyecegim :  )

Peki ben bu soguk aylarda,yuzumdeki yogun makyaji nasil cikariyorum? The Body Shop'un E vitaminli krem temizleyicisini kullaniyorum.


Goz makyajimi cikardiktan sonra yuzumu yikamadan,urunden yarim ceviz buyuklugunde urun alip yuzume masaj yaparak,tum makyajin yumusamasini sagliyorum.Sonra da bir pamukla yuzumdeki kremi ve makyaji siliyorum.Bu adim makyajimin buyuk bir kismini cikarmis oluyor.

Bu urunden memnun olmamin sebebi,yuzumdeki makyaji cok iyi yumusatmasi ve nemlendirmesi.Evet,yanlis okumadiniz.Temizlerken nemlendiren bir urun bu.Bu arada tum cilt tipleri icin uygun oldugunu soyluyor. Vazgecilmezim degil kendisi ama hem makyajimi iyi yumusatip cikaran hem de nemlendiren baska bir urun kullanmadim.Buna benzer bir urunu deneyip memnun kalirsam almayabilirim.

The Body Shop'un E vitaminli krem temizleyicisini emin olmamakla beraber 30 tl gibi bir fiyata almistim.


Siz makyajinizi hangi urunlerle cikariyorsunuz? Bu urunu hic kullandiniz mi?

Bir sonra ki yazida gorusmek uzere,kendinize cok iyi bakin.


                                                              Sevgiler...

2 yorum :

  1. Ben de bu tarz krem ya da losyon tipi temizleyicilerle pek anlaşamıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogrudur,ayni cilt tipine sahip olunmasina ragmen o kadar farkli hassasiyetler var ki,bambaska urunler kullanilabiliniyor :)

      Sil