GARNIER BB CREAM(GOZ ALTI ICIN)


Herkese iyi pazarlar,
Gratis in gectigimiz ay gerceklestirdigi buyuk indirimden aldigim “Garnier in Goz alti icin BB krem”inden bahsedecegim.Gratis Alisveris videomu buraya tiklayarak izleyebilirsiniz.
Bu BB kremi almamin sebebi,gunluk makyajimda goz altlarimi kapatirken hafif bir urun kullanmak istememdi ve isin dogrusu cok buyuk beklentilerim yoktu.Bu arada benim rengim “light”
20141123_154320
Itiraf etmeliyim ki bu urun beni performansiyla cok sasirtti.Gunluk kullanim icin elim sadece bu urune gidiyor ve goz alti kapaticilarimi sadece ozel gunler icin kullaniyorum.
Urunun bilyeli bir ucu var.Boylece goz altiniza uygulama yaparken masaj yapiyor ve bu sayede kan dolasiminiz hizlaniyor.Urunu goz altima surdukten sonra yuzuk parmaklarimla yedirmeyi tercih ediyorum.Bunun sebebi,daha esit ve daha dogal durdugunu dusunmem.Cok islak bir bitisi olmadigi icin goz altimin nem oranina bagli olarak bazen pudrayla sabitlemiyorum.Eger sabitleyeceksem de goz altim icin her zaman transparan bir pudra tercih ediyorum.Ve bu pudrada Essence in All about matt transparan pudrasi.Essence Alisverisimin devami yazimda bahsetmistim.tik tik
20141123_154839
Uyarmam gereken tek nokta,daha cok kapatacagini dusunerek urunden bolca kullanmayin.3 defa saga sola hareketlerle sureceginiz miktar yeterli olacaktir.Aksi halde cok turuncu bir renk ortaya cikacaktir ve guzel durmayacaktir.
Kisacasi bu urunden fazlasiyla memnun kaldim.Siz de gunu kurtaracak hafif yapili,ortaya yakin kapaticiliga sahip bir goz alti urunu ariyorsaniz, Garnier BB Kremini tavsiye ederim.Siz gunluk olarak hangi goz alti urunlerini tercih ediyorsunuz?Bu BB kremi daha once kullandiniz mi?Yorumlarinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.
Kendinize cok iyi bakin.Gorusmek uzere… Smile

6 yorum :

  1. Memnun olmana sevindim, Garnierin kremleri bende alerji yapıyor ya :(

    Bu arada benim bloğuma beklerim pembemakyajcantam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bende de Neutrogena nin greyfurtlu yuz temizleme jeli alerji yapmisti.. :( Urun memnuniyeti kisiden kisiye degisiyor..Keske hic alerji yapmasa.. Blogunu takibe aldim..Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle alerji yapınca ürünü direkt veriyorum birine yada çöpe yazık... Takibin için çok teşekkürler her zaman beklerim :) öpüyorum

      Sil
  3. Garnier'in yüz nemlendiricisinden memnun kalmıştım. Sanırım bu ürünü de sevebilirim. Bana da beklerim. http://birguzellikhikayesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gunluk kullanim icin ben memnun kaldim.Dilerim sizinde isinize yarar.Bu arada ben coktan sizi takip ediyorum :)

      Sil
  4. merhaba cnm bloğunu keşfettim bende beklerim bloğuma bu arada bu rollonu bende severek kullanıyorum:9

    YanıtlaSil