KIEHL'S AVOKADOLU GOZ KREMI


Merhaba,

Basimin taci,gozumun bebegi ama gercekten gozumun bebegi bir goz bakim kreminden bahsedecegim.Cildimin karmadan-yagliya donuk olmasi goz altlarimin kuru olmasina maalesef engel olamadi.Bir gun bile goz kremi kullanmadan kapatici sursem pul pul goruntuler olusuyor..
Kullandigim gunden beri,bir kere bile olumsuz bir yonunu gormedim ve goz cevrem neme fazlasiyla doydu.Ben ki,yeni urunler denemeye bayilan biri olarak,bu kremi kullanmaya basladigimdan beri baska bir goz kremini merak dahi etmiyorum.Ne kadar cok memnun oldugumu dilerim anlatabilmisimdir : )


Rengi alistigimiz sut rengi veya seffaf degil.Rengini avokadodan aliyor.Yapisi ise yine alistigimiz hafif urunler gibi degil,koyu bir kivami var.Ben iki gozum icinde findik buyuklugunde bir miktar aliyorum ve iki yuzuk parmagimda hem isitiyorum hemde iki parmagima paylastirip goz cevreme yediyorum.

Urunu yedirmeye basladiktan 20 saniye sonra bir anda suya donusuyor ve cilt, kremi emene kadar da bu su islakligi devam ediyor.Sonrasinda ise islak bir bitis sagliyor.Nemi hapsettigini cok net hissediyorsunuz hatta aksam cilt rutinimi uygulayana kadar bu nemi muhafaza ediyor.Bu urunun iki boyu var;biri 15 ml 79 tl,digeri ise 28 ml 99 tl.Ben fiyat ve ml avantajini kullanarak 28 ml lik olanini aldim.Sizinde bu yonde bir ihtiyaciniz varsa mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Hem goz doktorlari hem de dermatologlar tarafindan test edilen Kiehl's Cremay Eye Treatment With Avocado/ Avokadolu goz kremini denediniz mi? Siz hangi goz kreminden memnunsunuz?

                                  Bir sonraki yazida gorusmek uzere,kendinize cok iyi bakin...
                                                                
                                                                             Sevgiler...

5 yorum :

  1. Bu ürün hakkında pek çok güzel yorum okudum son zamanlarda. Denemek istediğim bir krem oldu.

    YanıtlaSil
  2. bende meraktayım bu kremi, dayanamayıp deneyeceğim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemekten hic cekinmeyin,Kiehls magazalarinda cok yardimci oluyorlar.Testerini alip deneyin bence :)

      Sil
  3. Ben de denemek isteyenler kervanındayım hala, kısa zamanda denemeyi umuyorum :)

    http://tubauzunlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil