KIS AYLARI ICIN FAVORI OJELERIM



          Merhaba,

Hazir ufak ufak kisa girmisken,bu aylarda kullandigim ve favorim olan 10 tane ojeden bahsetmek istedim.Degisen moda anlayisiyla beraber aslinda her renk her mevsim kullanilabiliyor.Isin dogrusu,canimiz ne zaman ne isterse zaten modaya veya baska kavramlara bakmadan yapmaliyiz.Ben bu gorusu savunuyorum.

 
  
 Belki de bu basligi "Kiko ojelerim" diye eklemeliydim ama tek  marka odakli baslik atmak istemedim. Gelelim ojelere...

Sally Hansen disinda,hem fircasindan hem de ortuculugunden yuzde yuz memnun kaldigim baska bir firma hic olmadi ama bu yazida paylastigim ojelerden yuzde yuz olmasada ciddi bir oranda memnunum.Kolay surulebilmeleri,cabuk kurumalari da elimin daha cok gitmesinin bir baska nedeni..Isterseniz ilk 5 ojenin hem numaralarini paylasayim hem de renklerini tirnaklarimda gorun.


             Serce parmagimdan basliyorum;Kiko 315,Kiko 392,Kiko 286,Kiko 649,Kiko 518


                                                                           Ve son 5 oje...        
       



Yine serce parmakla basliyorum; Golden Rose 110,Pastel 68,Flormar(mat seri) M11,Kiko 830,Kiko 433





Iste benim kis aylarinda kullandigim favori ojelerim :) Iclerinden daha detayli bahsetmemi istediginiz ojeler varsa yorumlar kismina yazarsaniz cok sevinirim.Kiko ojeler Italya dan alindigi icin size onerebilecegim bir site veya satisini yapan herhangi bir yer yok.Instagram da yurt disindan urunler getiren ve benim de takip ettigim 2 kisi var.Biri @dupdurushop digeri ise @kozmetikvar.Ikisi de cok ilgililer.Zaten aktif bir instagram kullanicisi iseniz coktan taniyorsunuzdur.Onlara sorabilirsiniz.Beni de @bellafiumee ismimle takip etmeyi unutmayin. 
Siz bu aylarda hangi renkleri kullaniyorsunuz? Benim gibi ruh haliniz karisik mi yoksa koyu renklerden vazgecemeyenlerden misiniz? Bir sonra ki yazi da gorusmek uzere,kendinize cok iyi bakin..

 Sevgiler...





2 yorum :

  1. Genellikle koyu renkler sürerim ama blog yazmaya başladığımdan beri değişik renkteki ojeleri alıp denemeyi çok seviyorum :)
    Bu arada bloguna üye oldum canım ben de bloguma beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Degisik renkleri denemek gercekten cok eglenceli oluyor :) Blogunu takibe aldim.Daha nice paylasimlarda gorusmek uzere :)

      Sil