WET N WILD "BARE IT ALL"


Merhaba,

Aldigim gunden beri neredeyse baska bir ruj kullanamaz oldum.Ask yasiyorum desem yeridir...


Bu urunle ilgili tek olumsuzluktan yani ambalajindan bahsedeyim... Ben genelde bu tur urunlerin ambalajina bakip satin alan biri degilim ama en azindan aldigim urunu koruyacak kadar saglam olmasini isterim.



Bir kere rujun kapagi dogru duzgun kapanmiyor ve her an cikabilecek gibi duruyor.Bundan daha cok rahatsiz oldugum bir baska olumsuzlugu ise rujun ana govdesinin icine saklanamiyor olusu...Yani,normalde rujun kapagini actigimizda rujun ucu 2 cm disarda olmaz.Ruj,ana govdeyi dondurdukce cikar.Iste bu Wet n wild icin gecerli degil...Hangi akla hizmet,hangi pratik zekanin fikri bu cok merak ediyorum gercekten...Kapagi acip kapatirken,kapaga bulasiyor,ruja zarar veriyor...Tasarim konusunda sifir puan dahi vermem...


"Bare it All" mat bir ruj...Surumu ortaya yakin zorlukta ve surdukten sonra varla yok arasinda bir nem hissediyorsunuz ama yaklasik 30-45 dakika sonra o da kalmiyor.Benim dudaklarim ne kuru ne nemli.O yuzden bu rujla bir sorun yasamadim.Eger dudaklariniz kuruysa muhakkak once dudak peelingi yapin ve nemlendirici surun.Boylece dudaklarinizda herhangi bir cizgilenme veya kuruluk yasamazsiniz..

Bence bu rujun rengi,gul kurusuyla kahvenin muthis bulusmasi :) Icinde zerre kadar turunculuk yok.Bu yuzden dislerinizi sari gostermiyor.Hatta bence daha beyaz gozukmesini sagliyor.Kaliciligina soylecek soz yok!Birseyler yiyip icmeme ragmen hic bozulmadi...Tazeleme geregi bile duymadim.


Rujdan o kadar memnunum ki o dandik ambalaji dahi beni rujdan sogutamiyor.Uzun bir suredir bir ruju bu kadar begenmemistim.Bu ruju buyuk Gratis indirimden almistim.Indirimli fiyatini hatirlamiyorum ancak indirimsiz fiyati  9.75 tl. Eger mat bir ruj ariyorsaniz Wet n wild in mat rujlarina muhakkak bakin. Siz Wet n wild in mat serisini denediniz mi? Memnun kaldiniz mi diye sormayacagim.Sevmeyen var mi??:)    

 Simdilik benden bu kadar..Kendinize cok iyi bakin...Bir sonra ki yazi da gorusmek uzere...

                                                                                       Sevgiler....

9 yorum :

  1. Ben de bu ruju elimden düşürmüyorum ama benimkinin kapağı kırıldı çantamda taşırken, sadece evden çıkmadan sürebiliyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten cok dandik ambalaji.. Hic olmazsa rujun ucunu iceri soksalardi..Bazen degisiklik yapacaklar diye sacmaliyorlar.. Ama insan bu ruju, kapagi kirilsa bile surmek istiyor :)

      Sil
  2. Ben de uzun zamandır bu ruju arıyorum yorumlarını okuyunca daha çok istedim umarım kısa en kısa zamanda bulabilirim ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence birazcik daha bekle.Nasil olsa yilbasi icin yine indirime girilecek.Bir tane almak yerine orada denedigin baska bir tane daha alirsin:)

      Sil
  3. wet'n wild'in ojeleri hariç tüm ürünleri güzel sanırım rengine de bayıldım rujun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojelerini hic denemedim ama genel olarak Wet n wild uygun fiyatli urunler arasinda iyi is cikariyor bence.Hatta bu ruj rengi ve kaliciligi acisindan yuksek fiyatli urunlerle kapisir :)

      Sil
  4. Wet'n wild senelerdir rujlarını bu şekilde ambalajlıyor ama eskiden bu kadar basit ve kırılacak gibi de değildi.Bir de rujlar ambalaj içinde oynuyor ya düştü düşecek gibi insanı sinir ediyor.En azından ben sinir oluyorum :))
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  5. Bu aralar Lip balm alan ben bide üstüne üstlük dudagimda uçuk yeni bitmisken güzel biçime kavusmusken böyle mat rujlara egilimim başladı. Veguzel bir öneri oldu bu Teşekkürler ;-)♥

    YanıtlaSil